Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

C-Vitamiini

Tämä tynkäartikkeli on yritys tavallisen ihmisen itse ymmärtää miksi pitäisi nauttia jotain tiettyä c-vitamiinia mielummin kuin toista.

Ohje pH-ruokavalioissa, joissa siis suositaan emäksisiä ruokia samalla kun vältetään happamia (huom siis ruoka joka elimistössä tuottaa happaman pH:n!) on sama kuin C-vitamiininkin osalta. Tulisi välttää hapanta C-vitamiinimuotoa eli perusmuotoista askorbiinihappoa.
Lue tämä ja varsinkin tämä artikkeli englanniksi saadaksesi lisätietoa.

Ascorbate resonance

Ihmiskehon helpoiten omaksuma muoto on L-muotoinen (ei D-muotoinen eikä DL-muotoinen) puskuroitu ja täysin redusoitu L-askorbaatti, jossa olisi mukana oikea määrä sekä suhde olennaisia puskurointimineraaleja: 1) kalium, 2) magnesium, 3) calcium ja 4) sinkki.

C-vitamiinia on erilaisia. Askorbiinihappo on happaminta, ja solut imevät sitä todennäköisesti vähemmän. Puskuroitu askorbaatti on parempi, ja paras on L-askorbaatti, koska se imeytyy lähes 100-prosenttisesti.
Lähde .

Lähes kaikilla akuuteilla ja kroonisilla sairauksilla voi olla lyhyempi kesto ja potilaat reagoivat suotuisasti. C-vitamiinilla (puhtaassa, puskuroidussa l-askorbaatissa) ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia. C-vitamiinia on annettu jopa 300 grammaa päivässä suonensisäisesti ilman ilmoitettuja sivuvaikutuksia. Huomaathan, että sinun tulee hitaasti kohottaa (tai laskea) päivittäistä saantiasi eikä tehdä hyppäyksiä siinä. Keho vaatii sopeutumisaikaa!

Lue tämä tuoteseloste ymmärtääksesi lisää.

Elohopean poistoprotokolla C-vitamiinilla

C-vitamiinilla voit tyhjentää sapen sisältämän elohopean, minkä seurauksena elimistöösi muuallekin kertynyt elohopea alkaa löytää ulospääsyn ja puhdistuminen voi alkaa. Käytä vain L-askorbaattia (se tulee pulverimuotoisena ja se sekoitetaan veteen tai mehuun).

Tämä protokolla on terveelle henkilölle.

Kun huuhdot suolesi kokonaan, ota vielä yksi teelusikallinen ja lopeta sitten. Sinulla voi olla täydellinen puhdistus vain 6 tl jälkeen, tai se voi vaatia 25 tl, eli valtavat 100 grammaa. Useimmat ihmiset näyttävät vapauttavan suolensa noin kahden tunnin rajan kohdalla. Kun huuhtelet kokonaan, ota vielä yksi teelusikallinen ja lopeta sitten. Tavoitteena on saada suoli huuhtelemaan ikään kuin hana olisi täysin auki. Löysä uloste ei riitä, eikä vuotava ripuli. Poiston on oltava vähintään keltaista, eikä siinä saa olla kiinteätä ainesta.

75% puhdistuksen aiheuttavasta annoksesta on suolesi sietokyvyn taso (BT). Jos tarvitset puhdistamiseen 20 tl, BT-tasosi on 15 tl. Jos otit 12 tl, BT on sinulla 8 tl, ja jos tarvitset 40 tl, BT on 30 tl. Tämä on hyvin tärkeää. PYSY BT-TASOLASI LOPUN ELÄMÄÄSI MUUTTAEN SITÄ SITÄ MUKAA KUN PUHDISTUMISESI ETENEE. Kun pysyt BT:lläsi, suoliston sietokyvyn taso laskee hyvin nopeasti, koska kehosi ei enää ole vitamiinipuutostilassa. Joillekin, jotka tarvitsivat alun perin 30 tl, BT on myöhemmin enää 3 tl.

Kotireseptillä Natrium askorbaattia

Sekoita ruokasoodaa (natriumbikarbonaattia) ja askorbiinihappoa suhteessa 1:2. Ensin molemmat veteen ja sitten nesteet hitaasti keskenään. siten, että kaadad ruokasoodaliuosta askorbiinihappoliuoksen sekaan juuri niin kauan kuin seos kuplii. Kuplimisen loppuminen kertoo reaktion (ja siis puskuroitumisen) päättymisestä.
Painosuhde on 2: 1, 2 osaa C-vitamiinia 1 osaan ruokasoodaa. Voit käyttää vain pienenkin määrän vettä, mutta vettä tulisi olla niin paljon, että kaikki, joka on jäljellä kuohunnan jälkeen, liukenee.

Pikkukemisteille :

Siksi, jos otat 176,12 grammaa askorbiinihappoa ja sekoitat sen 84 grammaan natriumbikarbonaattia ja annat reagoida veteen (hitaasti), saat 198,1 grammaa natriumaskorbaattia (veteen liuenneena) ja 18g (enemmän) vettä, koska 44 grammaa hiilidioksidia katoaa ympäröivään ilmaan.

Teho / vastaavuus

Lähde

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun