Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Terramar-ja Ghislaine Maxwell

Yazkan merirosvoradiolähetys purkaa Ghislaine Maxwellin väitetysti merten suojelun varjolla käynnistettyä projektia valjastaa meret kansallisvaltioksi eliitille

Ghislaine Maxwell on tullut tutuksi laajalle yleisölle Jeffrey Epsteinin ystävättärenä ja tälle väitetysti naisuhreja hankkineena henkilönä. Yazka ohjelmassaan kertoo kuinka Maxwell on pyrkinyt luomaan oman valtion avointen merten “high seas” alueista. Projekti torpattiin jonkin vielä tuntemattoman tahon toimesta Epsteinin kuoltua.

TerraMar Wikipediassa

Terramar-logo

Yazka referoi ansiokkaaseen sivustoon truth11.comiin , josta löytyy mielenkiintoisia kultahippuja Ghislaine Maxwellin yhteyksistä lapsikauppaan, suosittelen.
“Heihin, jotka on liitetty ja ketkä ovat rahoittaneet Terramar-projektia, kuuluvat monet, jotka 2016 pitäen on liitetty lapsiseksisalakuljetukseen (nk. Pizzagate), mukaan lukien Clinton Foundation, Comet Ping Pongin James Alefantis, John Podesta ja Tamera Luzzatto sekä muita suihkuseurapiirien nimiä”

Pizzagate-faktasivusto

Sivukaneetti: Fact checkerit väittävät, ettei Ghislaine Maxwell koskaan ole puhunut YK:ssa ja samassa kuvakaappauksessa näkyvät suorat linkit videoihin missä hän puhuu siellä, hohhoijaa!
Faktojen tarkistajat valehtelevat räikeästi

Sivun alkuun