Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

ClO2-tutkimus todistaa: toimii Covid19-lääkkeenä

Klooridioksidi toimii Covid19-tautia vastaan

Johtopäätös: Klooridioksidi on tehokas COVID-19 hoidossa ja ehdotetaan toimintamekanismeja, joilla se toimii sen saavuttamiseksi.
tässä työssä. Suosittelemme tekemään enemmän tutkimusta. Suosittelemme kaksoissokkoutettujen tutkimusten tekemistä ja toksikologista turvallisuutta koskevia tutkimuksia
ja klooridioksidin terapeuttinen tehokkuus epidemiologisten vaikutusten patologioissa lähitulevaisuudessa.

Suun kautta nautittuna ClO2 liuotettuna veteen

Ainoa vesiliukoisen ClO2:n (CDS) käyttöä koskeva tutkimus suun kautta nautittuna on nykyinen tutkimuksemme, joka suoritettiin moninkeskeisenä usean tutkimuskeskuksen kanssa useissa Keski- ja Etelä-Amerikan maissa (https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT0434374). Bolivian tilastot, joissa CDS-muotoinen ClO2 hyväksyttiin laillisesti COVID-19: n ehkäisyyn ja hoitoon elokuun alussa 2020, on havaittu huomattavaa tapausten vähentämistä ja kuolemien vähenemistä kyseisessä maassa. Boliviassa havaittu korkein huippu oli epidemiologinen viikko 29 (10939 tapausta), tapaukset laskivat 670:een epidemiologisella viikolla 45, (mikä tarkoittaa 93%:n laskua). Tapauskuolleisuus laski 8 prosentista 4,5%:iin epidemiologisella viikolla 36, ​​samaan aikaan klooridioksiidin massiivisen käytön kanssa väestön keskuudessa ilman, että on mahdollista vahvistaa varmuudella, että ClO2 on vastuussa tästä vähenemisestä. https://snis.minsalud.gob.bo/ . Huipustaan 2031 päiväkohtaisesta tapauksesta 20.8.2020, tapaukset laskivat 147 päivittäiseen tapaukseen
21. lokakuuta 2020 mennessä, mikä tarkoittaa 93 prosentin vähennystä. https://www.covid19.onl/country/bolivia .

Tartunnat Boliviassa vähenivät

Lue lisää

Marraskuun 2020 alun jälkeen Boliviassa oli tuotettu 2500 kuutiota klooridioksidivettä (CDS) lääkinnälliseen käyttöön. Vain kaksi kuukautta tuon laajamittaisen käytön seurauksena kuolleisuus on laskenut lähelle nollaa ja selkeä lasku infektiokäyrässä nostaa Bolivian ainutlaatuiseen asemaan, koska sen naapurimaissa on edelleen kasvavia tartuntakäyriä.

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun