Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Niken kengissä ihmisverta

Lil Nas X ja MSCHF ovat lanseeranneet kengät nimeltä “Satan shoes” eli “Saatanan kengät”, joiden pohjissa on aitoa ihmisverta. He myyvät 666 paria 1018 dollarin hintaan. Kuka kysyy, mistä ihmisen veri tulee?

Online-ihmiset ovat jo päättäneet etteivät enää koskaan osta mitään Nikeltä.

Jos lukija ei tiennyt vielä, Lil Nas julkaisi myös musiikkivideon , jossa hän harrastaa seksiä Saatanan kanssa. Nämä ihmiset ovat sairaita.

Kuvitellaan, että joku yritys teki tämän edes 10 vuotta sitten. Heidät olisi boikotoitu. Missä on järkytys tänään? Iljettävää!

Koko totuus on ihmeellisempi sillä Nike on haastanut oikeuteen MSCHF:n tavaramerkkinsä väärinkäytöstä. Niken haasteen mukaan kyseessä on Niken Air Max 97 -kengät, joita on muunneltu olennaisesti kuvastamaan saatanallista teemaa.

“MSCHF ja sen luvattomat Saatanan kengät aiheuttavat todennäköisesti sekaannusta ja luovat virheellisen yhteyden MSCHF:n tuotteiden ja Niken välille. Itse asiassa markkinoilla on jo todisteita merkittävästä sekaannuksesta, mukaan lukien kehotukset boikotoida Nikeä vastauksena MSCHF: n Saatanakenkien lanseeraukseen, joka perustuu virheelliseen uskomukseen, että Nike on hyväksynyt tai hyväksynyt tämän tuotteen.” Lähde

Sivun alkuun