Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Magnesiumsulfaatti eli epsom suola tai karvassuola (E518)

Magnesiumsulfaattia, MgSO4, kutsutaan myös Epsom-suolaksi. On tärkeää, ettei Epsom-suolaa sekoiteta ruokasuolaan (NaCL). Epsom suola EI OLE merisuolaa tai Himalajan suolaa. Magnesiumsulfaattikiteet ovat toki ulkonäöltään samanlaisia kuin suola (NaCL) -kiteet.

Wilkingin protokollassa kylvemme magnesiumsulfaatilla ja nautimme sitä sisäisesti. Kehomme tarvitsee sulfaattia vahvojen sidosten tekemiseksi ja korjaamiseksi sekä detox -kuonan poistoon. Rikki magnesiumsulfaatin muodossa voi hyvinkin olla turvallisin rikkilisäaine rikkipuutoksesta kärsivälle henkilölle. Rikkipuutteinen henkilö kerää ajan myötä toksiineja, koska emme voi poistaa neurotoksiineja ilman rikkiä.

Disulfidisidokset antavat voimaa sidekudokselle, hiuksille, suolistolle ja iholle. Insuliinin loppukomponentti on disulfidisidos. Jokaisella, jolla on diabetes, puuttuu rikkiä. Kaikilla, joilla on niveltulehdus, puuttuu rikkiä. Jokaisella, jolla on hiustenlähtöä, on rikkivajausta.

Ihmiset, joilla on ihon / hiusten ongelmia on maksavaivoja. Heidän maksallansa ei ole sitä rikkiä, jonka se toiminnassaan tarvitsisi. Silloin maksa jakaa pitkin kehoa sen kuonakuorman. Iho muuttuu täynnä rikkiä olevaksi. Kun elohopea (toksiini) ilmestyy ihoon, ihon käytettävissä olevat rikkivarastot kuluvat elohopean sitomiseen, ja siitä seuraavat iho-ongelmat.

Tylenol (jenkki kipulääke), asetaminofeeni (parasetamoli), joka on fenolipohjainen lääke, tuhoaa kehomme rikkivarastot, erityisesti maksamme rikkivarannot. Kehomme ei voi puhdistua fenolista ilman sulfaattia. Emme voi puhdistaa elohopeaa ilman sulfaattia. Autismilla on yhteyksiä sulfaatin puutteisiin.

Jos olet koskaan ottanut parasetamolia, etkä ole saanut riittävästi rikkiä, tuo hiili-terva-pohjainen lääke voi vieläkin olla maksassasi. Elimistömme ei voi poistaa hiili-terva-pohjaisia lääkkeitä, jos meillä ei ole tarpeeksi rikkiä. Emme voi detoxify elohopeaa ilman rikkiä. Keho vaatii glutationia puhdistukseen ja rikki on osa sen kemiallista koostumusta. Jos kehossa ei ole tarpeeksi rikkiä sen aineenvaihdunnan prosesseissa, se hajottaa olennaisen kysteiinin, metioniinin ja glutationin päästäkseen rikkimolekyyliin.

Kehomme vaatii glutationin puhdistukseen, ja rikki on osa sen kemiallista yhdistämistä. Jos elimistössä ei ole tarpeeksi rikkiä metabolisten prosessien suorittamiseksi, se pilkkoo välttämättömän kysteiinin, metioniinin ja glutationin päästäkseen käsiksi rikkimolekyyliin. Kun kehossamme on riittävästi rikkiä, se tuottaa täsmälleen oikean määrän glutationia ja ALAa tarpeidensa tyydyttämiseksi.

Magnesiumsulfaatin nauttiminen ja siinä kylpeminen antavat keholle kyvyn huoltaa itseään. Kun magnesiumsulfaattia on liikaa, kehomme huuhtoo ylimääräiset välttämättömät aineet ja niiden mukana joitain kertyneitä toksiineja. Magnesiumsulfaatti imeytyy myös ihon läpi.

Wilking protokollassa käytetään epsom suolaa

Wilking protokollassa nautitaan säännöllisesti

Päivittäin

C-vitamiini

1 – 3 tl per päivä.
(Suositus käyttää vain L-askorbaattia. L-Askorbiinihappo on pH 7 liuoksissa ja solujen pH-arvossa monoanionina, jonka nimi on L-askorbaatti .)

Suola (NaCl)

1 – 3 tl per päivä.

Toistuvasti

Tämä tarkoittaa sitä, että näitä otetaan jatkuvasti, mutta ei välttämättä päivittäin. Kuulostele omia reaktioitasi, kehosi kyllä tietää.

Magnesium

400mg

Magnesiumsulfaatti

1 – 3 tl Epsom suolaa per päivä, riippuen tarpeistasi

Kalium

2000mg – tämä vastaa 4 tl viinikiveä

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun