Valikkoon

Ota elämäsi omiin käsiisi

Sellerimehu on pysyvän terveyden perusta

Miksi 450 ml sellerimehua on tärkeätä terveydellesi?

Olet todennäköisesti kuullut minun (terveysmeedio eli Anthony William) puhuvan tästä tehokkaasta kasvilääkkeestä ennenkin, joten tiedät varmaan, että kun suosittelen sellerimehua, suosittelen aina, että juot vähintään 450 millilitraa. Miksi tämä määrä? Ja miksi sellerimehu raakojen selleritankojen sijaan? Tänään aiomme sukeltaa vastauksiin näihin kysymyksiin paljastamalla, miten sellerimehu kulkee kehossa, mitä se kohtaa matkan varrella ja miksi tämä kasviuute on juuri niin tärkeä. Käsittelen tässä perusasioita, mutta uusi kirjani Medical Medium Celery Juice: The Most Powerful Medicine of Our Time Healing Millions Worldwide, on resurssi kehittyneempään tietoon sellerimehun eduista, joita et löydä mistään muualta.

Lopputulos

Sellerimehu on tehokas ase kroonisia sairauksia vastaan, ja riippumatta siitä, mitä ruokavaliota noudatat - runsasproteiinista, runsasrasvaista, eläinperäistä, kasviperäistä - sellerimehu sopii. Vaikka noudattaisit tavallista amerikkalaista ruokavaliota ja söisit rinkeleitä ja voileipiä juosten, sellerimehun lisääminen tyhjään vatsaan joka aamu voi tehdä valtavan eron.

Varo kuitenkin sellerimehua koskevaa väärää tietoa. Ei esimerkiksi pidä paikkaansa, että sellerimehu sisältäisi sokeria. Se ei myöskään ole kaloripitoinen. Itse asiassa sellerimehu on hyvin vähäkalorista, ja siksi suosittelen syömään aamiaisen, kuten yhden Medical Medium -kirjoihin sisältyvistä aamiaisresepteistä, vähintään 30 minuuttia sellerimehun jälkeen. Se ei ole ateriankorvike vaan lääke ennen aamiaista.

Miksi on siis tärkeää juoda sellerimehua tyhjään vatsaan? Jos vatsasi on täynnä ruokaa, juomasi sellerimehu laimenee taistellessasi kaikkea tuota ruokaa vastaan vatsassasi. Tyhjällä vatsalla sellerimehulla on kuitenkin väylä tehdä puhdistustyö, johon se pystyy. Jopa sellerimehun syöminen ja juominen samaan aikaan rajoittaa sen mahdollisuuksia kulkea tehokkaasti elimistön läpi. On myös tärkeää juoda sellerimehua erillään muista nesteistä, kuten vedestä. Ihanteellista on juoda sellerimehua 30 minuuttia sen jälkeen, kun olet juonut vettä tai sitruunavettä aamulla, tai halutessasi juoda sellerimehua ennen vettä ja odottaa sitten 30 minuuttia sellerimehun juomista. On olemassa muitakin ohjeita kuin ne, jotka jaan tässä, jotka voivat auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn sellerimehustasi ja todella varmistamaan, että se toimii sinulle. On tärkeää olla tietoinen, jotta et lankea mihinkään väärään tietoon, joka muuttaa sellerimehua ja estää sitä olemasta todellinen parantava työkalu kaikille, jotka tarvitsevat sitä tai haluavat käyttää sitä. Voit lukea Medical Medium Sellerimehu tietää tarkalleen, miten juoda sellerimehua ja saada vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Sellerimehua

450 millilitralla on merkitystä

Viimeisin ateriasi ei ole ainoa este, jonka sellerimehu kohtaa kulkiessaan elimistössä. Meihin kaikkiin on kertynyt myrkkyjä ja bakteereja, joita olemme keränneet syömällä myrkyllisiä elintarvikkeita ajan mittaan (sekä muista lähteistä). Monesti tähän ei olisi voinut olla apua, jos meillä ei olisi ollut pääsyä terveellisempiin ruokavaihtoehtoihin tai jos kukaan ei olisi opettanut meille, miten syödä eri tavalla. Niin usein ihmiset syövät vain selvitäkseen hengissä tai syövät sitä, mitä pidetään normaalina tai sopivana, ja kulttuurisesti monet meistä on ehdollistettu syömään ja elämään tietyllä tavalla. Mutta tosiasia on, että myrkyt saastuttavat kehoamme - maksaamme, aivojamme ja verenkiertojärjestelmäämme.

Kun näet tai kuulet minun suosittelevan vähintään 450 millilitraa sellerimehua, se johtuu siitä, että puoli desiä tai desilitra ei yksinkertaisesti riitä puhdistamaan kehoamme näistä toksiineista. Se on hyvä paikka aloittaa, jos vasta alat sisällyttää sellerimehua ruokavalioosi, mutta 450 millilitraan kasvaminen ajan myötä on tärkeää.

Paras aika juoda sellerimehua on aamulla tyhjään vatsaan ennen kuin nautit mitään muuta kuin vettä tai sitruunavettä (odota vähintään 15-30 minuuttia sitruunan nauttimisen jälkeen, ennen kuin otat sellerimehua.). Sellerimehu on lääkkeellinen, ei kaloripitoinen juoma, joten tarvitset silti aamiaista sen jälkeen saadaksesi voimaa aamuun. Odota yksinkertaisesti vähintään 15-30 minuuttia sellerimehun juomisen jälkeen, ennen kuin nautit mitään muuta.

Jos et pysty nauttimaan sellerimehua heti aamulla ennen ruokaa, toiseksi paras vaihtoehto on juoda sitä 15-30 minuuttia ennen ruokailua tai 30-60 minuuttia kevyen välipalan syömisen jälkeen tai 2 tuntia raskaamman aterian syömisen jälkeen milloin tahansa päivän aikana.

Jos juot 9 desiä päivässä, voit ottaa sen kahtena 450 ml annoksena. Voit juoda ensimmäisen annoksen aamulla tyhjään vatsaan ennen ruokailua ja toisen myöhään iltapäivällä tai alkuillasta, vähintään 15-30 minuuttia ennen seuraavan aterian syömistä.

Esteet

Kun sellerimehu kulkee elimistön läpi, se kulkee ensimmäisenä suun kautta, jossa on lukemattomia bakteereja, vaikka hampaat olisi harjattu. Koska sellerimehu on antibakteerista, se alkaa taistella näitä bakteereja vastaan. Sellerimehu sisältää löytämättömiä natriumklisterisuoloja, jotka taistelevat stafylokokkeja, streptokokkeja ja muita suussa eläviä bakteerilajeja ja happoja vastaan. Ne riisuvat bakteereilta kalvot ja neutraloivat hapot ennen niiden kulkeutumista ruokatorveen. Pöytäsuolalla, merisuolalla tai vaaleanpunaisella Himalajan suolalla ei ole samaa vaikutusta. Kaikki suolat eivät ole samanarvoisia. Sellerimehun natrium-alaryhmä on erityinen ja tarjoaa ainutlaatuisia parantavia ja myrkkyjä poistavia etuja. Ruokatorvissamme on eritasoisia ammoniakkikerrostumia sekä muita bakteereja ja happoja, jotka ovat istuneet ruokatorvessa vuosia. Jälleen sellerimehu vaikuttaa näihin puhdistaakseen ruokatorven toksiineista.

Kun sellerimehu kulkee mahalaukkuun, se kohtaa lisää ammoniakkia, myrkyllisiä happoja ja bakteereja, kuten H. pylori. Vuosien huonojen ruokailutottumusten aiheuttamat roskat kerääntyvät juuri ennen pohjukaissuolea olevaan reunaan, keräävät sulamattomia proteiineja ja rasvoja ja venyttävät vatsaa. Tämä liete, kuten haluan sitä kutsua, istuu tuolla reunalla vuodesta toiseen. Kuten jaan Medical Medium Celery Juice -kirjassa, sellerimehulla on kyky neutraloida kaikki tämä, kun se kulkee kehon läpi. Tämä ei kuitenkaan tapahdu yhdessä päivässä, mikä tarkoittaa, että kyse ei ole vain siitä, että juodaan riittävästi sellerimehua (450 millilitraa), vaan myös siitä, että juodaan sellerimehua johdonmukaisesti. Vatsa on vielä toinen osa kehoa, jossa natriumklusterin suolat syövät tuota lietettä. Lisäksi vatsassa on rauhasia, jotka tuottavat mahahappoa ja suolahappoa, jotka molemmat ovat välttämättömiä hyvälle ruoansulatukselle. Sellerimehu ei ainoastaan puhdista vatsaa, vaan myös nuorentaa väsyneitä maharauhasia - toinen syy siihen, että tarvitset enemmän kuin vain desin tai kaksi.

Pohjukaissuoleen päästyään natriumklusterisuolat ja muut sellerimehun tarjoamat parantavat ominaisuudet pyrkivät tasapainottamaan pH-tasojasi. pH:n tasapainottamisella on merkitystä, sillä kaikki kärsivät jonkinasteisesta happamuudesta, ja on tärkeää tehdä kaikkensa, jotta kehosi palautuisi terveeseen emäksiseen tilaan. Lisäksi pohjukaissuolessa on bakteereja, kuten E.coli, streptokokki ja stafylokokki, sekä sieniä ja monia muita tunkeutujia, joita lääketieteellinen tutkimus ja tiede eivät ole vielä löytäneet. Meillä on myös hyviä bakteereja, mutta mitä tutkimus ja tiede eivät myöskään tiedä, on se, että sellerimehu ruokkii hyviä bakteereja. Se on parempi kuin mikään markkinoilla oleva prebiootti. Ja kun sellerimehun löytämättömät natriumklisterisuolat tuhoavat huonoja bakteereja, kuolleista huonoista bakteereista tulee myös ravintoa hyville bakteereille.

Ohutsuoli

Kun 450 millilitraa sellerimehua lopulta pääsee suolistoon, on vielä paljon tehtävää. Ohutsuolessa se kohtaa paksun limakalvon, joka sisältää enemmän pohjasyöjiä, kuten streptokokkeja ja E.coli- bakteereja, sekä vuosien varrella kertynyttä kovettunutta ja hapanta rasvaa. Näitä rasvoja ei useinkaan pystytä hajottamaan, koska sappivarastot ovat heikentyneet ja maksan toiminta on hidasta lähes kaikilla nykyään. Ruoat, joita ei ole sulatettu kunnolla, jättävät jälkeensä rasvoja ja proteiineja, jotka tarttuvat suoliston seinämiin. Näihin varantoihin kätkeytyy tauteja aiheuttavia taudinaiheuttajia, jotka eivät ehkä vaikuta sinuun 22- tai 25-vuotiaana, mutta voivat todella aiheuttaa terveysongelmia, kun alat vanheta. Voit lukea Medical Medium Sellerimehu ymmärtääksesi, kuinka monet oireet ja tilat - jotka usein leimataan autoimmuuniksi, geneettisiksi tai yksinkertaisesti väärinymmärretyiksi - johtuvat patogeeneistä. Sellerimehu purkaa hitaasti tätä kertymää.

Koko kehossamme on myös ylimääräisiä määriä adrenaliinia, olipa kyse sitten stressistä, pelosta, jatkuvasta tehtävälistan jongleeraamisesta tai jopa liian rasittavasta liikunnasta. Tämä adrenaliini on myrkyllistä maksalle ja aivoille. Sellerimehu torjuu tätä adrenaliinia suolistossa sitomalla sitä ja kuljettamalla sen ulos kehosta. Kun sellerimehu kulkee suoliston läpi, sen on sitten löydettävä tiensä verenkiertoon päästäkseen elimiin - maksaan, aivoihin ja sappirakkoon.

Sellerimehun ravintoaineet pääsevät maksaan maksan porttilaskimon kautta. Tässä yhteydessä on tärkeää huomata, että lähes kaikilla on maksaongelmia. Vaikka sinulla olisi vain yksi pieni oire, se voidaan silti jäljittää maksaan. Sellerimehun on puhdistettava maksa torjunta-aineista ja myrkyllisistä raskasmetalleista, kuten kadmiumista, nikkelistä ja kuparista, sekä niistä ravintoa saavista bakteereista ja viruksista, ja suoritettava kaikki muutkin löytämättömät tehtävänsä, joita käsittelen yksityiskohtaisesti teoksessa Maksan pelastaminen: Vastauksia ekseemaan, psoriaasiin, diabetekseen, streptokokki- ja akneongelmiin, kihtiin, turvotukseen, sappikiviin, lisämunuaisen stressiin, väsymykseen, rasvamaksaan, paino-ongelmiin, SIBO:hon ja autoimmuunisairauksiin. Jos juot alle 450 millilitraa, sellerimehusi ei vain pääse kaikkiin näihin kehon alueisiin, joissa on kerääntynyt bakteereja, viruksia ja muita häiritsijöitä.

Sellerimehu on myös hyödyllistä sappikiville ja sappirakon terveydelle yleisesti. Kerron yksityiskohtaisesti, mikä aiheuttaa sappikiviä ja mikä vaikuttaa sappirakon terveyteen Medical Medium Sellerimehussa. Sellerimehun sisältämät natriumklusterisuolat auttavat palauttamalla sapen tuotantoa, ja kun sapen tuotanto lisääntyy, se toimii vanhojen, paatuneiden rasvojen ja proteiinien hajottamisessa ja sappirakkoa saastuttavien bakteerien ja virusten tappamisessa. Jos sitä ei puhdisteta sappikivistä ja bakteereista aluksi, sappirakko voi alkaa painaa yhä enemmän ja enemmän, jolloin se painaa muita elimiä ja aiheuttaa lisäoireita.

Sen lisäksi, että sellerimehu kulkee maksan portaaliväylän kautta, se liukenee myös suoliston limakalvon läpi päästäkseen verenkiertoon ja siirtyäkseen aivoihin. Sinne päästyään natriumklusterisuolat auttavat lievittämään aivosumua ja parantamaan keskittymistä. Tämä vaikuttaa sekä tunne- että mielenterveyteesi. Syynä tähän on se, että natriumklusterisuolat ovat pohjimmiltaan täydellisiä elektrolyyttejä, jotka herättävät hermovälittäjäainekemikaalit henkiin. Tuloksena on parempi keskittymiskyky, selkeys, keskittyminen, myrkyllisten raskasmetallien neutralointi, jotka aiheuttavat tai edistävät valtavaa määrää neurologisia ja muita terveysongelmia, sekä myrkkyjen poistaminen.

Tämä on vain osa tavoista, joilla sellerimehu toimii kehossa, ja osa paikoista, joihin se menee. Täydellistä selitystä varten on tärkeää lukea Medical Medium Sellerimehu.

Sellerin varsia

Tärkeitä ohjeita sellerimehun juomiseen

Sillä, miten juot sellerimehua, on merkitystä, sillä se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka tehokas se on kasviperäisenä lääkkeenä, joka auttaa sinua ja läheisiäsi terveyden kanssa. Kun juot sellerimehua, älä sekoita siihen mitään. Tämä koskee myös sitruunamehua! On tärkeää juoda se sellaisenaan. Myöskään kollageeni ja omenaviinietikka eivät kuulu sellerimehuusi. Nämä ovat trendejä, joita ihmiset työntävät saadakseen rahaa. Kun näitä muita elementtejä lisätään sellerimehuun, ne itse asiassa estävät sellerimehua toimimasta kunnolla. Se, mitä haluat, on puhdas yrttinen tonic.

Et myöskään halua kuitua sellerimehuusi Selleritangot eivät ole sama asia kuin sellerimehun juominen ilman kuitua. Selleritikuissa ei ole mitään vikaa - voit lisätä niitä salaatteihisi tai smoothieihisi, mutta lääkettä lupusta, fibromyalgiaa, huimausta, kilpirauhasen liikatoimintaa, painonnousua, kihelmöintiä, puutumista, psoriaasia, vitiligoa, aivosumua, ahdistusta, nivelreumaa, happamat röyhtäykset ja turvotusta vastaan, muutamia mainitaksemme, saat juomalla mehustettua selleriä.

Toinen vinkki, joka voi auttaa, on, jos sinulla oli runsaasti rasvaa sisältävä illallinen - ehkä kanaa, soijaa, pähkinöitä ja siemeniä, paistettuja ruokia tai jälkiruokaa - voit lisätä sellerimehun saantia seuraavana päivänä, jotta voit puuttua ylimääräiseen rasvaan verenkierrossa. Heti kun otat ensimmäisen kulauksen sellerimehua, muutat kehon kemiaa. Tässä vaiheessa saatat miettiä, onko 450 millilitraa edes tarpeeksi. Ehkä seitsemän desiä kuulostaa paremmalta. Juon usein yhdeksän desiä, mutta tärkeää on tehdä parhaansa ja pyrkiä nauttimaan sitä päivittäin niin paljon kuin mahdollista. Jos sinulla on vaikeuksia sellerimehun maun kanssa, lisää juomista hitaasti. Jos tarvitset taukoa jonain päivänä, pidä tauko ja palaa siihen seuraavana päivänä. Ajan myötä makunystyrät sopeutuvat, ja kun elimistöstäsi poistuu enemmän myrkkyjä, sellerimehun maku voi muuttua miellyttävämmäksi. Olen niin ylpeä sinusta, että teet työtä tehdessäsi ja juodessasi sellerimehua.

Sellerimehu voi auttaa sinua vahvistamaan mitä tahansa ruokavalio- ja terveyskäytäntöjä, joihin oletkin sitoutunut. Tuoreena mehustettu selleri on parasta, mutta jos ostat sellerimehua kaupasta, varo HPP:tä valmiiksi pullotetuissa mehuissa. Tämä mahdollistaa niiden pidemmän säilyvyysajan, mutta ne eivät pysty tekemään murto-osaa siitä, mitä tuore sellerimehu voi tehdä. Monia muita näitä vinkkejä löydät osoitteesta Medical Medium Sellerimehu. Olen tehnyt siitä perusteellisen ja kattavan, jotta kysymyksiisi vastataan ja tiedät tarkalleen, mikä on niin monien oireiden ja tilojen taustalla ja miten sellerimehu voi auttaa sinua. Ota tämä kehittynyt lääketieteellinen tieto ja käytä sitä. Sellerimehu on ennaltaehkäisevä väline. Ajatuksena on parantua ja edetä eteenpäin, saada itsesi ja läheisesi kuntoon. Sellerimehu on täällä sinua ja kaikkia varten, joilla on jokin oire tai tila tai jotka haluavat huolehtia terveydestään tulevaisuutta varten.

Onko normaalia, että suolen toiminta muuttuu sellerimehun juomisen jälkeen?

Joillakin ihmisillä saattaa esiintyä muutoksia suolen liikkeissä, kun he aloittavat sellerimehun nauttimisen. Tämä on normaali vieroitusreaktio, jota jotkut henkilöt, joilla on korkeampi myrkkypitoisuus, saattavat kokea. Sellerimehu tappaa suolistossa olevat tuottamattomat bakteerit ja auttaa myös puhdistamaan maksaa. Tämä voi johtaa löysään ulosteeseen, kun keho työntää ulos myrkkyjä hyvin myrkyllisestä maksasta. Lähes kaikilla on nykyään jonkinasteista maksatoksisuutta, joka, kuten jaan kirjassani Liver Rescue, voi johtaa lukemattomiin oireisiin ja tiloihin. Löysät ulosteet menevät ohi, kun kehosi paranee, ja saatat huomata, että suolen toiminta on säännöllisempää ja terveempää kuin koskaan. Jos sellerimehu on mielestäsi liian puhdistavaa, kokeile 450 ml suoraa kurkkumehua. Kurkkumehulla ei ole samoja hyötyjä kuin sellerimehulla, mutta se on hyvin hellävaraista ja hyvä valinta siihen asti, kunnes voit aloittaa sellerimehun uudelleen.

Lisääntyvätkö oireet sellerimehun juomisen jälkeen?

Sellerimehu on hyvin parantavaa, ja löytämättömät natriumklusterisuolat alkavat tappaa taudinaiheuttajia, kuten viruksia, kuten Epstein-Barr ja vyöruusu, sekä bakteereja, kuten streptokokkeja, kehon sisällä heti. Joillakin ihmisillä, jos he ovat jo kokeneet joitakin oireita päälle ja pois elämässään, kuten väsymystä tai muita oireita, on mahdollista, että joissakin tapauksissa nämä ihmiset voivat tilapäisesti kokea oireita uudelleen. Nämä oireet ovat lyhyitä ja lyhyitä, kun keho paranee ja puhdistuu. Tämä on voimakas parantava vaihe, jonka sellerimehu voi tarjota pitkän aikavälin tulevaa terveyttä varten - ILMAN oireita.

Kuitenkin monesti, kun joku ilmoittaa tuntevansa oireiden lisääntymistä ja luulee sen johtuvan sellerimehusta, se johtuu itse asiassa jostain muusta, mitä hänen kehossaan, elämässään tai ruokavaliossaan tapahtuu, mutta sellerimehu ottaa epäoikeudenmukaisesti syyn niskoilleen. On tärkeää ymmärtää, mitä muuta kehossa voi tapahtua ja miten ruokavalinnat ja muut elämäntapatekijät voivat johtaa oireiden ja sairauksien lisääntymiseen ja miten kehoa voidaan tukea kunnolla parantumaan.

Onko turvotus normaalia sellerimehun juomisen jälkeen?

Ei, ei ole normaalia saada turvotusta sellerimehun juomisen jälkeen. On kuitenkin mahdollista, että jotkut ihmiset, jotka jo kokevat turvotusta, voivat saada tilapäistä turvotusta.

Sellerimehu nopeuttaa nopeasti ruoansulatusta. Se tekee tämän kehottamalla maksaa lisäämään sapen tuotantoa ja vahvistamalla välittömästi mahalaukun suolahapon tuotantoa. Joka sitten alkaa hajottaa vanhoja sulamattomia mätäneviä proteiineja, vanhoja hapanrasvoja, jotka ovat jääneet kiinni vatsan pohjalle ja ohutsuoleen ja jotka ovat olleet siellä vuosikymmeniä jokaisella. Kun nämä rasvat ja proteiinit liukenevat, turvotuksella on taipumus hävitä lähes jokaiselta, joka kärsii kroonisista turvotusongelmista.

Mutta joillakin voi esiintyä turvotuksen tunnetta, joka voi olla lievästä vakavaan riippuen siitä, kuinka myrkylliseksi jonkun ruoansulatuskanava on muuttunut ja kuinka paljon vanhoja mädäntyneitä sulamattomia jätteitä on ruoansulatuskanavassa. Kun nämä henkilöt jatkavat sellerimehun käyttöä oikealla tavalla pitkällä aikavälillä, heidän ruoansulatuskanavansa kunto ja myrkyllisyys paranevat ja turvotus voi kadota - kunhan heidän muut ruokavaliovalintansa ovat Medical Medium -tiedoissa jaettujen ohjeiden mukaisia.

Sellerimehua

Koen vatsakipua tai vatsavaivoja sellerimehun juomisen jälkeen, mistä tämä johtuu?

Tämä tapahtuu silloin, kun jonkun vatsahermot ovat herkät. Vagushermo on päähermo, joka lähettää signaaleja ja auttaa vatsaa toimimaan. Usein matala-asteiset virusinfektiot, kuten vyöruusu ja Epstein Barr, luovat paljon hermomyrkkyjä, jotka lievästi tulehduttavat vagushermoa. Kun siis juot sellerimehua, se alkaa puhdistaa neurotoksiinit pois vatsan limakalvon sisällä olevista pienistä hermopäätteistä. Tämä voi aiheuttaa lempeän reaktion. Myös monien ihmisten vatsat ovat täynnä bakteereja, kuten E. Coli, Streptococcus ja H. Pylori. Nämä bakteerit kuolevat nopeasti, mikä voi aiheuttaa kouristuksen, joka voi olla tilapäisesti kivulias.

Sisältääkö sellerimehu oksalaatteja?

On olemassa myytti, jonka mukaan tietyt vihreät lehtivihannekset ja yrtit, kuten selleri, sisältävät runsaasti oksalaatteja ja ovat siksi haitallisia. Tämä on täysin virheellistä ja estää monia ihmisiä saamasta tehokkaita ja tarpeellisia ravintoaineita ja parantavia ominaisuuksia, joita runsaasti oksalaatteja sisältäviksi katsotut elintarvikkeet tarjoavat. Oksalaatit eivät ole sellainen huolenaihe, kuin niiden uskotaan olevan.

Oksalaatteja on kaikissa maailman hedelmissä ja vihanneksissa. Niin sanottujen runsaasti oksalaatteja sisältävien lehtivihreiden ja sellerin laaja ravintoainevalikoima on yksi ravinteikkaimmista saatavilla olevista ravintoaineista. Lääketieteellinen tutkimus ja tiede eivät ole havainneet, että hedelmissä, vihanneksissa ja lehtivihanneksissa olisi antioksalaatteja, jotka estäisivät oksalaatteja aiheuttamasta meille vahinkoa, jota nykysuuntaus meille kertoo niiden aiheuttavan. Todellisuudessa nämä elintarvikkeet eivät aiheuta meille mitään haittaa, vaan pikemminkin ne tarjoavat meille kriittisiä parantavia ravintoaineita, kuten fytokemikaaleja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Voiko sellerimehuun lisätä jotain, jotta siitä olisi enemmän hyötyä?

Sellerimehu on parantava väline kroonisesti sairaille. Se on parantanut ja parantaa edelleen miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Valitettavasti jotkut henkilöt yrittävät nyt hyödyntää sellerimehun suosiota muuttamalla reseptiä ja lisäämällä uusia ainesosia, jotta he voivat kutsua sitä omakseen ja hyötyä siitä. He suosittelevat kollageenin, omenaviinietikan ja aktiivihiilen kaltaisten ainesosien lisäämistä sellerimehuun, mutta nämä kolme tuotetta kaikki tuhoavat ja denaturoivat sellerimehua, kun ne lisätään siihen, vievät pois kaikki sen ainutlaatuiset parantavat ominaisuudet ja tuovat elimistöön ainesosia, jotka eivät tue paranemista.

Oman terveytesi suojelemiseksi on tärkeää, että olet tietoinen siitä, kuinka harhaanjohtavia ja hyödyttömiä nämä suuntaukset ovat, jotka vaarantavat sellerimehun puhtauden ja voiman. Nämä suuntaukset ovat saaneet alkunsa henkilöistä, jotka eivät edes usko sellerimehuun ja sen parantaviin ominaisuuksiin. He eivät koskaan tienneet sen olemassaolosta parantavana välineenä, ennen kuin aloittamani maailmanlaajuinen sellerimehuliike alkoi orgaanisesti saavuttaa miljoonia ihmisiä, koska se on niin tehokas apu kaikenlaisten terveysoireiden ja -tilojen parantamisessa.

Nämä finanssisijoittajien luomat suunnannäyttäjät eivät edes tiedä, mitä sellerimehussa on, mikä tekee siitä niin tehokkaan, kuten sen löytämättömät natriumklusterisuolat, jotka tuhoavat patogeenien solukalvot, jotta ne voidaan tappaa pois, ja miten klusterisuolat rakentavat uudelleen suolahappoa. Tietämättä, miten sellerimehu toimii ja miksi, he eivät voi tietää, miten kuluttaa sitä saadakseen sen hyödyt ja kuinka elintärkeää on olla lisäämättä ainesosia, kuten kollageenia, omenaviinietikkaa ja, ja aktiivihiiltä.

Tietäen oikea tapa juoda sellerimehua on ratkaisevan tärkeää, jotta voit saada sen hyödyt. On olemassa joitakin ainesosia, jotka voivat aktivoida tai parantaa sellerimehun parantavia ominaisuuksia entisestään. Tällaisia ainesosia ovat esimerkiksi magnesium, l-glutamiini ja koliini.

Voivatko imettävät naiset juoda sellerimehua?

Sellerimehu on uskomatonta imetyksen kannalta. Se voi tarjota runsaasti hivenaineita, C-vitamiinia ja välittäjäainekemikaaleja, kuten vielä löytämättömiä natriumklusterisuoloja, jotta vauva voi kehittää terveitä ja vahvoja elimiä. Sellerimehu auttaa myös puhdistamaan ja myrkyttämään rintamaitoa ja puhdistaa sitä, jotta vauva saa mahdollisimman puhdasta rintamaitoa.

Voivatko vauvat ja lapset juoda sellerimehua?

Kyllä, sellerimehu on uskomatonta vauvojen ja lasten terveydelle ja kehitykselle.

Voinko ottaa sellerimehujauhetta tai sellerijauhetta tuoreen sellerimehun juomisen sijaan?

Ei, sellerimehujauhe ja sellerijauhe eivät voi korvata tuoretta sellerimehua. Sellerimehujauhe ja sellerijauhe eivät tarjoa mitään niistä eduista, joita 450 ml tuoretta suoraa sellerimehua voi tarjota. Sellerimehujauheiden myymisestä ja sellerin laittamisesta ravintolisien sisälle tulee suosittu trendi, kun sellerimehu tulee entistä tunnetummaksi ja ihmiset yrittävät hyötyä maailmanlaajuisesta sellerimehuliikkeestä, joka parantaa kroonisesti sairaita. Yritä välttää kaikkia näitä villityksiä. Ne ovat rahan tuhlausta, eivätkä ne tarjoa samoja parantavia hyötyjä kuin suoran, tuoreen sellerimehun juominen joka päivä.

Kuinka kauan kestää tuntea sellerimehun juomisen hyödyt?

Se riippuu siitä, missä kunnossa henkilö on. Lähes kaikki tuntevat jonkinlaisia hyötyjä ensimmäisen viikon aikana, kun juovat sellerimehua oikean määrän ja oikealla tavalla päivittäin. Monet tuntevat hyötyjä jopa ensimmäisen mehun jälkeen. Kaikki riippuu henkilöstä ja hänen olosuhteistaan, kuten hänen terveydentilastaan ja oireistaan sekä siitä, kuinka myrkyllinen ja ylikuormitettu hänen maksansa on erilaisilla taudinaiheuttajilla ja myrkyillä, kuten torjunta-aineilla, liuottimilla, rikkakasvien torjunta-aineilla, myrkyllisillä raskasmetalleilla ja kaikenlaisilla muilla kemikaaleilla ja myrkyillä. (Katso Liver Rescue -kirjasta lisätietoa siitä, mitä myrkyllinen maksa tarkoittaa, kuinka yleistä se todella on ja miten voit parantaa kehosi). Jos jollakulla on paino-ongelmia, jos hänellä on paljon mädäntyneitä ja härskiintyneitä rasvoja paksusuolessaan ja/tai paljon bakteereja suolistossaan, kuten streptokokkeja, tämä vaikuttaa myös paranemisen aikatauluun.

Stressin määrä, jota joku kokee elämässään, se, mitä muuta hän syö ja juo suoran sellerimehun lisäksi, ja muut elämäntapatottumukset vaikuttavat myös siihen, kuinka kauan kestää, että joku tuntee hyödyt. Useimmat ihmiset kuitenkin tuntevat eron melko nopeasti. Jotkut ihmiset, jotka ovat juoneet sellerimehua pitkään, tottuvat siihen, kuinka hyvältä tai paljon paremmalta heistä tuntuu, kun he eivät juo sitä. Sitten he lopettavat sellerimehun juomisen tilapäisesti, kuten monet tekevät, ja huomaavat, ettei olo ole enää yhtä hyvä. Tässä vaiheessa he tajuavat, kuinka suuri merkitys sellerimehulla oli heidän olonsa kohentamisessa.

On tärkeää tietää, että vaikka joku ei näkisikään tai tuntisikaan sellerimehun juomisen hyötyjä nopeasti, se ei tarkoita, etteikö hyötyjä tapahtuisi. Jokainen sellerimehua juova saa hyödyt välittömästi, koska sellerimehun parantavat voimat alkavat toimia heti kehoon päästyään. Joillakin ihmisillä voi kestää jonkin aikaa ennen kuin he näkevät tai tuntevat hyödyt konkreettisella tavalla, jonka he voivat huomata, vaikka sellerimehu on tarjonnut parantavia hyötyjä ensimmäisestä juomasta lähtien sisäisesti.

Onko sellerimehussa nitraatteja?

Selleri ja sellerimehu eivät voi sisältää nitraatteja, jotka aktivoituvat tai ovat haitallisia, ellei selleri ole hapettunut tai kuivunut. Selleri ei sisällä luontaisesti esiintyviä nitraatteja, kun selleri tai tuore sellerimehu ei ole vielä hapettunut. Kun tuore sellerimehu tai selleri hapettuu, aivan kuten minkä tahansa yrtin, vihanneksen tai hedelmän hapettuessa, silloin voi kehittyä luonnostaan esiintyviä nitraatteja. Mutta tämä luonnossa esiintyvä nitraatti ei myöskään ole koskaan haitallinen millään tavalla, missään muodossa. Sellerimehujauhe ja sellerijauhe ovat hapettuneet, joten ne voivat sisältää luonnossa esiintyviä nitraatteja, koska ne ovat kehittyneet hapettumisprosessin kautta.

Nämä nitraatit eivät ole samaa nitraattilajiketta, jota pidetään joillekin ihmisille ärsyttävänä. On tärkeää tietää, että kaikki nitraatit eivät ole samanlaisia, aivan kuten kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia, kaikki vesi ei ole samanlaista, kaikki sokeri ei ole samanlaista ja kaikki proteiini ei ole samanlaista. Esimerkiksi gluteeni on täysin erilainen proteiini kuin lihan sisällä oleva proteiini tai pähkinöiden sisällä oleva proteiini. Myöskään sellerin hapettuneessa muodossa, kuten sellerijauheessa ja sellerimehujauheessa, luonnostaan esiintyvät nitraatit eivät ole sama asia kuin haitalliset nitraatit, joita lisätään lihaan ja kaikenlaisiin muihin tuotteisiin.

Nitraatit ovat myös eri asia kuin nitriitit; ne eivät ole sama asia. Edes sellerijauhetta, joka sisältää luonnossa esiintyviä nitraatteja, ei voi käyttää elintarvikkeiden, kuten suolakurkkujen tai lihan, säilöntämenetelmänä, koska se ei edelleenkään sisällä nitriittejä. Tuore sellerimehu ei myöskään sisällä nitriittejä. Kaikki selleri- ja sellerimehussa luonnostaan esiintyvä ei ole haitallista. Tämä koskee myös puhdasta sellerijauhetta ja puhdasta sellerimehujauhetta. Haitallisia nitraatteja voi kuitenkin lisätä sellerijauheeseen tai sellerimehujauheeseen yritys, joka valmistaa sitä tai käyttää sitä toisessa tuotteessa. Tuoreessa sellerimehussa ei voi olla haitallisia nitraatteja, ellet itse ole lisännyt niitä.

Jos et juo tuoretta sellerimehua, koska uskot sen sisältävän haitallisia nitraatteja, menetät valitettavasti ainutlaatuisen parantavan mahdollisuuden, jonka tuore sellerimehu, joka ei sisällä nitraatteja, voi tarjota.

Onko sellerimehussa liikaa natriumia?

Kaikki suola ei ole samanlaista, aivan kuten kaikki sokeri ei ole samanlaista. Korkean fruktoosipitoisuuden omaavan maissisiirapin nauttiminen, joka on terveydelle haitallista, ei ole sama asia kuin omenan syöminen, joka voi parantaa maksan toimintaa ja tarjota runsaasti tärkeitä ravintoaineita. Älkää siis hämmentykö ajatuksesta, että kaikki suola on samanlaista, koska se ei ole sitä.

Jos kuulet jonkun sanovan, että sellerimehussa on liikaa suolaa, hän ei pidä paikkaansa. Sellerimehun natriumryhmät ovat natriumin alaryhmä. Tiede ja tutkimus eivät ole vielä edes löytäneet kaikkia hivenaineiden ja natriumin alaryhmien variaatioita, joita sellerimehussa on. Natriumryhmäsuolat ovat parantavia keholle, emmekä voi saada niitä tarpeeksi. 450 ml sellerimehua päivittäin tarjoaa näitä natriumklusterisuoloja, joita me niin suuresti tarvitsemme.

Kelttiläinen merisuola tai Himalajan vuorisuola ovat täysin eri natriumin muotoja. Riippumatta siitä, kuinka laadukasta suolaa, kelttiläisen merisuolan tai Himalajan vuorisuolan laittaminen juomaan tai ruokaan ei ole sama asia kuin näiden sellerimehusta saatavien, vielä tuntemattomien natriumklusterisuolojen riittävä nauttiminen. Natriumklusterisuolat ovat ainoa natriumin muoto, joka tuhoaa taudinaiheuttajia, auttaa puhdistamaan kehoa ja auttaa palauttamaan elektrolyyttejä ja välittäjäainekemikaaleja. Sellerimehun natrium on lääkinnällistä natriumia, joka on tarkoitettu verenkiertoon ja elimistöön, kun taas sinun on varottava nauttimasta liikaa sellaista natriumia, jota on jopa korkealaatuisimmissa suoloissa.

Voinko mehustaa juuriselleriä sellerin sijasta?

Ei, juuriselleri on eri kasvi kuin suuret lehtisellerinvarret, joissa on lehtiä. Juurisellerin mehustaminen ei tarjoa samoja parantavia hyötyjä.

Lähde: https://xit.fi/sellerimehun-merkitys ja https://xit.fi/selleri-101
Audiona: https://xit.fi/sellerimehu-audio

Muista, asut Suomessa ja EU:ssa ja siksi kaikki järkevä on kiellettyä, joten nämä artikkelit eivät ole terveydellisiä ohjeita, vaan silkkaa pohdintaa. Konsultoi aina lääkäriäsi terveydellisissä kysymyksissäsi.

Sivun alkuun